Päiväkerhot

Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan 4-6-vuotiaille järjestämää kerhotoimintaa, jossa annetaan kristillistä kasvatusta. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen kerran viikossa 2-tunniksi kerrallaan. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Päiväkerhossa annetaan virikkeitä lapsen kokonaispersoonallisuuden myönteiselle kehittymiselle. Päiväohjelmassa on esim. hartaushetki, liikunta- ja laulutuokio, askartelua, ohjattua ja vapaata leikiä sekä satuhetki. Kerhossa syömme pienet eväät, jotka tuodaan kotoa. Esimerkiksi mehu ja voileipä tai jogurtti tai hedelmä. Kerhoon ei saa tuoda makeisia eikä omia leluja., mutta kerhotossut ja tarpeeksi iso reppu tarvitaan. Kunkin kerhokerran ohjelma jäsentyy meneillään olevaan aiheeseen - lapset ja heille tärkeät asiat saattavat muuttaa ohjelmaa.

Avoin päiväkerho

Avoimessa päiväkerhossa kokoontuvat vanhemmat ja hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa 2-tunniksi. Avoimessa päiväkerhossa aikuiset ja lapset ovat yhdessä. Ohjelmaan sisältyy hartaushetki, lauluja ja leikkejä sekä mahdollisuus askarrella. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut, mutta pullakahvit saamme vain nyyttikestiperiaatteella. Avoimessa päiväkerhossa tarjotaan lapsiperheille luonteva seurakuntayhteys.

Iltapäiväkerho

Iltapäiväkeho on seurakunnan pääasiassa 1-luokkalaisille järjestämää kerhotoimintaa. Kerho on avoinna arkipäivisin (kaikkina koulupäivinä) klo 12-17.00. Päiväohjelmaan kuuluu hartaus, askartelua, ulkoilua, "kokkausta", pelejä, musiikin kuuntelua ja vielä paljon muuta. Toiminta on joustavaa ja tekemisen lähtökohtana ovat lasten mielenkiinnon kohteet. Iltapäiväkerho on maksullinen.