INARIN SEURAKUNTA:

KIRKOLLISET ILMOITUKSET viikko 14: 04.04.2021

Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaan yleisötilaisuudet rajataan 6 henkilöön 11.4.2021 asti.

Aikuisten ryhmätoiminta on ko. aikana tauolla. Jumalanpalveluksiin voi osallistua vain Inarin seurakunnan facebook-livestriimauksen kautta, ei paikan päällä.

Vihitty:

Mika Markus Tasala ja Anna Maaria Toivonen.

IVALOSSA:

Ensi su 11.4. messu klo 11, Valjakka.

Jumalanpalvelus lähetetään Ivalon kirkosta facebook-livestriimauksena Inarin seurakunnan facebook-ryhmässä.

AVOIN PÄIVÄKERHO:

Inarissa tiistaisin klo 10-12 srk-talolla, ti 6.4 ei kerhoa; Ivalossa keskiviikkoisin klo 10-12 Sairaalantie 5:n kerhotilassa, ke 7.4. ei kerhoa.

TYÖTTÖMIEN YHDISTYKSEN RUOKAJAKELU:

Ivalon seudun työttömät ry:n kirpputori (os. Vasantie 3) on avoinna arkipäivisin klo 11-15 toistaiseksi. Yhdistys jakaa paikallisten K-kauppojen lahjoittamia elintarvikkeita. Jakelu on kaikille ruoka-apua tarvitseville.

HÄVIKKIRUOKAJAKELU:

Arkipäivisin klo 12.15-13 osoitteessa Petsamontie 9 (ent. IKH). Omat astiat mukaan. Yksi annos/hakija, perheet huomioiden. Jaossa on Ruokapalvelun jakelupisteistä ylijäävää lounasruokaa, jonka määrä vaihtelee päivittäin. Jakelusta vastaa Inarin kunta/Ruokapalvelu.

NAISTENRYHMÄN

kokoontumiset mt- ja pav-kuntoutujille keskeytetty 11.4. asti. Terveisin diakonissa Anu Huhtamella, p: 040 507 1713 ja psyk.sh. Anna-Mari Tainio, p: 040 483 9867.

IVALONLAAKSON RAUHANYHDISTYS:

Toiminnan keskeytys jatkuu toistaiseksi.

LOMALLA JA VAPAALLA:

Saamelaisdiakonissa Anja Karhula 6.-18.4. Kirkkoherra Tuomo Huusko 5.-21.4.

TIEDOTUS:

Facebook: Inarin seurakunta.