Edellinen viikko - vko 8 : Ke 24.02.2021 - Ti 02.03.2021

INARIN SEURAKUNTA:

KIRKOLLISET ILMOITUKSET viikko 9: 28.02.2021

Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaan yleisötilaisuudet rajataan 6 henkilöön 2.3.-28.3.2021. Aikuisten ryhmätoiminta on ko. aikana tauolla. Jumalanpalveluksiin voi osallistua vain Inarin seurakunnan facebook-livestriimauksen kautta, ei paikan päällä.

SEURAKUNTAKYSELY MENOSSA!  Pyydämme palautetta, jotta Inarin seurakunnan tulevaisuus ja toiminta vastaisi paremmin inarilaisten odotuksia ja toiveita. Linkki kyselyyn löytyy Inarin seurakunnan facebook-ryhmästä, Inarin seurakunnan verkkosivulta ja Instagramin biosta. Paperisia kyselylomakkeita löytyy kirkkoherranvirastosta, kirjastosta, Ainolasta ja työttömien yhdistykseltä. Palaute annetaan nimettömänä. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat esim. tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan. Kiitos palautteestasi!

Kuollut:

Päivi Anneli Kuru 40-v.

Siunattu:

26.2.: Ivalossa Lasse Veli Viitanen;
Inarissa Hannu Olavi Happonen.

JUMALANPALVELUS:

Su 7.3. klo 11. Jumalanpalvelus lähetetään Ivalon kirkosta facebook-livetriimauksena Inarin seurakunnan facebook-ryhmässä. Toimittaa kirkkoherra Tuomo Huusko.

Jumalanpalvelukseen ei voi osallistua paikan päällä.

AVOIN PÄIVÄKERHO:

Inarissa tiistaisin klo 10-12 srk-talolla,
Ivalossa keskiviikkoisin klo 10-12 Sairaalantie 5:n kerhotilassa.

TYÖTTÖMIEN YHDISTYKSEN RUOKAJAKELU:

Ivalon seudun työttömät ry:n kirpputori (os. Vasantie 3) on avoinna arkipäivisin klo 11-15 toistaiseksi. Yhdistys jakaa paikallisten K-kauppojen lahjoittamia elintarvikkeita. Jakelu on kaikille ruoka-apua tarvitseville.

HÄVIKKIRUOKAJAKELU:

Arkipäivisin klo 12.15-13 osoitteessa Petsamontie 9 (ent. IKH). Omat astiat mukaan. Yksi annos/hakija, perheet huomioiden. Jaossa on Ruokapalvelun jakelupisteistä ylijäävää lounasruokaa, jonka määrä vaihtelee päivittäin. Jakelusta vastaa Inarin kunta/Ruokapalvelu.

NAISTENRYHMÄN

kokoontumiset mt- ja pav-kuntoutujille keskeytetään 2.3.-28.3. väliseksi ajaksi muuttuneen koronatilanteen vuoksi. Terveisin diakonissa Anu Huhtamella, p: 040 507 1713 ja psyk.sh. Anna-Mari Tainio, p: 040 483 9867.

IVALONLAAKSON RAUHANYHDISTYS:

Toiminta keskeytetty 28.3.2021 asti.

LOMALLA:

Diakonissa Anu Huhtamella 1.3.-14.3.
Saamelaisdiakonissa Anja Karhula 6.-14.3.