Hallinto

Seurakunnan luottamushenkilöhallintoon kuuluu kaksi elintä:

Kirkkovaltuusto, joka valitaan vaaleilla joka neljäs vuosi. Valtuuston koko määräytyy seurakunnan väkiluvun perusteella. Meillä jäseniä on 19. Kokoonpano ilmenee valikosta Hallinto - Kirkkovaltuusto. Seurakuntavaalit järjestettiin syksyllä 2014.  Tämän valtuuston toimikausi alkoi vuonna 2015 ja päättyy vuoden 2018 lopussa.

Kirkkoneuvosto, jonka valtuusto valitsee toimikautensa ensimmäisenä ja kolmantena vuonna kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Valtuusto määrää myös neuvoston koon ohjesäännössä. Meillä kirkkoneuvostoon kuuluu kirkkoherran lisäksi varapuheenjohtaja ja 7 muuta jäsentä. Kokoonpano ilmenee valikosta Hallinto - Kirkkoneuvosto.

Valtuuston ja neuvoston pöytäkirjat (ennen kokousta esityslistat) ovat uusimmista kokouksista nähtävissä valikosta Hallinto - Pöytäkirjat.

Toimintasuunnitelman ja -kertomuksen tuoreimmat versiot ovat valikossa Hallinto - Tiedostot.