INARIN SEURAKUNTA

                       


Otsikot:

Talouspäällikköä haetaan

Seurakuntavaalit

Yhteisvastuuarpajaiset

Seeli Toivion konsertti

Talouspäällikköä haetaan

Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä (Inarin ja Utsjoen seurakunnat) hakee talouspäällikköä. Viranhakuilmoitus tässä linkissä.

Seurakuntavaalit

Inari ja Utsjoki yhdistivät voimansa vuodenvaihteessa. Siksi tarvitaan vaalit jo maaliskuussa, kun muualla Suomessa ne pidetään marraskuussa. Vaaleissa valitaan yhteiseen kirkkovaltuustoon 16 jäsentä ja seurakuntaneuvostoon 12 jäsentä. (Utsjoella luvut ovat 5 ja 8.)

Vaaleissa äänestetään kahdella lipulla: valkoisella valtuustoon ja oranssilla seurakuntaneuvostoon. Myös ehdokaslistoissa värit ovat samat.

Vaalipäivä on palmusunnuntai 25.3.2018. Ennakkoäänestys 12.-16.3.

Yhteisvastuuarpajaiset

Yhteisvastuuarpoja myydään taas maalis-huhtikuussa. Arvan hinta on 4 euroa. Arpoja on myynnissä yhteensä 1500, listalla aina 50. Otahan lista myyntiin ja palauta seurakuntaan täytenä!

Seeli Toivion konsertti Saariselällä

Sellisti ja musiikin tohtori Seeli Toivio esittää torstaina 22.2. klo 19:00 Saariselän tunturikappelissa talvikonsertissa J. S. Bachia. Suomessa ainutlaatuinen tuplalevy eli kaikki Bachin kuusi soolosellosarjaa ovat nyt myös myynnissä Seeli Toivion soittamina. Toivio on tuttu esiintyjä Lapissa ja myös Saariselällä. Hän kertoo konsertissa mm. vanhasta sellostaan sekä isosta Bach-projektistaan. Liput konserttiin ovat 20e/5e. Myynnissä artistin levyjä, kortit käyvät käteisen ohella maksuvälineinä. Tervetuloa lämpimästi.
http://www.seelitoivio.com

Seeli Toivio Saariselällä 22.2.2018 Seeli ja sello