INARIN SEURAKUNTA: KIRKOLLISET ILMOITUKSET viikko 24; 9.6.2019

Kuulutettu:

Juha Kalervo Kotikangas ja Terhi Johanna Kiviniemi.

Kastettu:

Oosa Odessa Sandell.

IVALOSSA:

Ensi su 16.6. konfirmaatiomessu klo 10, huom aika!, Valjakka. Rippikoululaisen tulee olla paikalla tuntia ennen konfirmaation alkua.

INARISSA:

Ensi su 16.6. konfirmaatiomessu klo 14, Valjakka. Rippikoululaisen tulee olla paikalla tuntia ennen konfirmaation alkua.

SAARISELÄLLÄ:

Ensi su 16.6. ei messua.

PIELPAJÄRVELLÄ:

Juhannuspäivänä 22.6. jumalanpalvelus klo 12, Huusko. Venekuljetus Inarista laivarannasta klo 10 Pielpavuonoon, josta paluumatkalle n. klo 15. Vene Inarissa n. klo 15.40. Hinta aikuisilta 12,50 ja lapset puoleen hintaan.

RIUTULASSA:

Riutulan kylän suvilinnun laulut pe 14.6. klo 18 Kettulammen laavulla,(Vasatokan kohdalta vastakkaiselle puolelle ylös, P-paikalta n. 100 m polku) makkarat, kahvi ja tee laavulta. Laulattajina Mauno Hepola ja Sirpa Mustonen.

VAPAAEHTOISTOIMINTA:

Ke 19.6. ulkoilu-, laulu- ja kahvihetki yhdessä asukkaiden kanssa Männikön palvelukodilla. Kokoontuminen Männikköön klo 12.45. Ilmoitathan Anjalle pääsetkö tulemaan! Sateisella ilmalla laulelemme sisätiloissa.

Lomalla:

Kappalainen Mauno Hepola 15.-21.6.;
kanslisti Laura Riestola 12.7. asti.